Baletti 7 - 12 v. / Vilma Nieminen (20 paikkaa)

Baletti on notkeutta, luovuutta ja tasapainoa kehittävä tanssilaji. Tunneille mukaan joustavat vaatteet ja tossut, normaalit sisätossut käy. (Vuonna 2007-2012 syntyneille).

 

Dance 4 Fun 9 - 10 v. / Taru Laaksonen (13 paikkaa)

Dance 4 Fun sopii kaikille sukupuolesta ja tanssitaustasta riippumatta. Monipuolinen tanssiharrastus, jossa liikkeet maustetaan eri tanssityylein. Harjoitellaan kehonhallintaa ja haetaan uskallusta ja rohkeutta oman tyylin voimistumiseen ilmaisuharjoituksin. (Vuonna 2009-2010 syntyneille).

 

Jeditaitokoulu 5 - 7 v. / Juho Laaksonen (12 paikkaa)

 Jeditaitokoulussa opetellaan kehon hallintaa niin kuperkeikkojen ja kärrynpyörien, kuin kevyesti koreografisten liikesarjojen kautta. Tavoitteena tietenkin oppia väistämään laser-aseiden säteitä ja valomiekkailun jaloa taitoa, mutta myös Jedien ilmiömäistä keskittymiskykyä kehitetään mukaansa tempaavaksi tarinallistettujen ohjeiden kuuntelulla. Liikunnallisuutta ja mielikuvitusta kehittävää hauskanpitoa siis luvassa! Sisarusten kanssa harrastusmatkoja taittavien kohdalla iästä voidaan joustaa myös 2012-2014 syntyneiden ulkopuolelle. (Vuonna 2012-2014 syntyneille).

 

LAVIS / Jenni Lakso (30 paikkaa)

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella.

 

LAVIS senioreille / Jenni Lakso (30 paikkaa)

Ovatko lavatanssit olleet nuoruudessa harrastuksesi? Vipattaako tanssijalkaa edelleen hyvän musiikin soidessa ja nuoruusmuistot valtaavat mielen? Lavis on lavatanssien ja jumpan sekoitus, jota tanssitaan perinteisen lavatanssimusiikin tahdissa. Lavista tanssitaan ilman paria, joten jokaisella on mahdollisuus tanssia oman kunnon mukaan ilman pelkoa varpailletallomisesta. Seniorilaviksessa on rauhallinen tahti ja tanssit tanssitaan ilman hyppyjä. Tähän ryhmään ilmoittautumiset suoraan ohjaajalle joko soittamalla tai viestillä puh. 0400 755456 klo 16 jälkeen. Maksu käteisellä ryhmässä.

 

Perheliikunta 2 - 4 v. / vaihtuvat ohjaajat (15 paikkaa)

Vietetään mukavia hetkiä liikunnan parissa ja tuetaan lapsen motorista kehitystä sekä luontaista innostusta liikuntaan. Lapset tulevat jumppaan aina tutun aikuisen kanssa. (Vuonna 2015-2017 syntyneille).

 

PhysioPilates, alkeisryhmä / Anna-Maria Mäenpänen (20 paikkaa) 

Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta sekä kehon tukilihaksia. Sopii kaikenikäisille, myös sinulle, jolla on leikkauksen/tapaturman jälkeinen kuntoutuminen tai sinulla on diagnosoitu esim. Parkinson, reuma tai Ms-tauti. Tunnilla käytetään välineitä (ohjaajan omat) mm. pehmo-ja fasciapallot, jättipallot sekä rullat. Ota mukaasi lämmin vaatetus, jumppamatto sekä pieni pyyhe.

 

PhysioPilates jatkoryhmä / Anna-Maria Mäenpänen (20 paikkaa)

Henkilöille jotka ovat suorittaneet alkeistason. Harjoituksissa edetään haastavampiin harjoitteisiin. Tunnilla käytetään välineitä (ohjaajan omat) mm. pehmo-ja fasciapallot, jättipallot sekä rullat. Ota mukaasi lämmin vaatetus, jumppamatto sekä pieni pyyhe.

 

Rope skipping 10 v. --> / Taru Laaksonen (30 paikkaa)  -  (RYHMÄ EI TOTEUTUNUT KAUDELLA 2019-2020)

Leikkisä kuntoryhmä eri-ikäisille ja -tasoisille hyppijöille. Opetellaan hyppynarutemppuja ja tehdään erilaisia leikkisiä harjoituksia. Hauskanpidon oheistuotteena saadaan hiki pintaan ja kunto kohisten kasvuun! (Vuonna 2009 syntyneille ja sitä vanhemmille).

 

Satujumppa 5 - 6 v. / Taru Laaksonen ja Hanna Välimaa (15 paikkaa)

Satujumpassa harjoitellaan perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista. Leikitään paljon ja tanssitaan keijubalettia, trollirokkia ja pupuhiphoppia. Satujumpassa jumpataan ilman aikuista. (Vuonna 2013-2014 syntyneille).

 

Tanssi 7 - 8 v. / Hanna Välimaa (15 paikkaa)

Tanssitaan luovasti musiikin tahdissa ja harjoitellaan perusvoimisteluliikkeiden avulla tasapainoa, vartalonhallintaa sekä liikkuvuutta. Välillä temppuillaan pallon, narun ja vanteen kanssa. (Vuonna 2011-2012 syntyneille).

 

Tyttöjen voimistelu 8 - 10 v.  & 11 - 12 v. / Inka Heikkilä (15 paikkaa / ryhmä)

Voimistelullinen jumppa, jossa vaikutteita telinevoimistelusta. (Vuonna 2007-2011 syntyneille).