Akrobatiavoimistelu tytöille ja pojille, alkeisryhmä 2005-2012 synt. / Tiia, Tera ja Siru Ojala

Akrobatiavoimistelu on näyttävä laji, joka koostuu erilaisista nostoista, heitoista, kiinniotoista ja yksilöliikkeistä. Tunneilla opetellaan voimankäyttöä, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Opettelemme toimimaan ryhmässä, pareina ja trioina. Akrobatiavoimistelun alkeisryhmä: vasta- aloittajille tai muuta voimistelua aiemmin harrastaneille. Notkeus ja tasapaino on lajissa eduksi. Aloitamme perusliikkeistä, tukkipyörinnästä ja kuperkeikasta ja etenemme talven myötä vaativimpiin liikkeisiin. Ohjaajat seuraavat ensimmäisten tuntien aikana voimistelijoiden taitotasoa, jotta molemmat ryhmät olisivat mahdollisimman tasapainoisia, ohjaajat voivat siirtää osallistujia mahdollisuuksien mukaan ryhmästä toiseen. Tästä neuvotellaan aina ensin vanhempien kanssa.

 

Akrobatiavoimistelu tytöille ja pojille, jatkoryhmä 2005-2012 synt. / Tiia, Tera ja Siru Ojala 

Akrobatiavoimistelu on näyttävä laji, joka koostuu erilaisista nostoista, heitoista, kiinniotoista ja yksilöliikkeistä. Tunneilla opetellaan voimankäyttöä, liikkuvuutta, ketteryyttä sekä tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Opettelemme toimimaan ryhmässä, pareina ja trioina. Akrobatiavoimistelun jatkoryhmä: Viime vuoden alkeisryhmän jumppareille tai jo useamman vuoden muuta voimistelua harrastaneille. Kärrynpyörä tulisi osata jalat suorina. Ohjaajat seuraavat ensimmäisten tuntien aikana voimistelijoiden taitotasoa, jotta molemmat ryhmät olisivat mahdollisimman tasapainoisia, ohjaajat voivat siirtää osallistujia mahdollisuuksien mukaan ryhmästä toiseen. Tästä neuvotellaan aina ensin vanhempien kanssa.

  

Lavis / Jenni Lakso ja Tiia Ojala (30 paikkaa)

Helppoa, hauskaa ja hikistä lavatanssijumppaa kotimaisen iskelmämusiikin tahdissa. Lavis on lavatanssien ja jumpan sekoitus, jota tanssitaan perinteisen lavatanssimusiikin tahdissa. Lavista tanssitaan ilman paria, joten jokaisella on mahdollisuus tanssia oman kunnon mukaan ilman pelkoa varpaille tallomisesta 
 

 Lavis  senioreille / Jenni Lakso ja Tiia Ojala (30 paikkaa)

Helppoa, hauskaa ja hikistä lavatanssijumppaa kotimaisen iskelmämusiikin tahdissa. Lavis on lavatanssien ja jumpan sekoitus, jota tanssitaan perinteisen lavatanssimusiikin tahdissa. Lavista tanssitaan ilman paria, joten jokaisella on mahdollisuus tanssia oman kunnon mukaan ilman pelkoa varpaille tallomisesta. Seniori-laviksessa on rauhallinen tahti ja tanssit tanssitaan ilman hyppyjä. 

 

Perheliikunta 2016-2018 synt. / Sara Kujanpää ja Katja Laasanen (15 lasta + 15 aikuista)

Vietetään mukavia hetkiä liikunnan parissa ja tuetaan lapsen motorista kehitystä sekä luontaista innostusta liikuntaan. Lapset tulevat jumppaan aina tutun aikuisen kanssa.

   

PhysioPilates jatkoryhmä / Anna-Maria Mäenpänen (15 paikkaa)

Henkilöille jotka ovat suorittaneet alkeistason. Harjoituksissa edetään haastavampiin harjoitteisiin. Tunnilla käytetään välineitä (ohjaajan omat) mm. pehmo-ja fasciapallot, jättipallot sekä rullat. Ota mukaasi lämmin vaatetus, jumppamatto sekä pieni pyyhe.

 

Temppuvoimistelu 2009-2012 synt. / Inka Heikkilä (15 paikkaa)

Voimistelullinen jumppa, jossa vaikutteita telinevoimistelusta. Harjoitellaan mm. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja arabialaisia sekä spagaateja. Taitotason mukaan voidaan kokeilla vaativampiakin temppuja.  Notkeus ja kehonhallinta kehittyvät liikkeiden myötä.

 

Zumba kids 2011-2015 synt. / Saara Kokko (12 paikkaa)

Zumba Kids on kaikille alakouluikäisille lapsille tarkoitettu hauska ja liikunnallinen tanssitunti. Tunnin aikana tanssitaan helppoja ja lapsiystävällisiä Zumba-tanssisarjoja. Tunnin aikana myös leikitään ja pelataan. Tunti kehittää erityisesti koordinaatiota, tasapainoa, rytmitajua ja kehonhallintaa. Tanssit juurtuvat paljon lattarirytmeihin sekä hiphopiin. Osallistujien kesken luodaan whatsapp-ryhmä, jonne laitan tunnin jälkeen vinkkejä siitä miten esimerkiksi opittavaa tanssiliikettä voisi harjoitella kotona.