Tervehdys!

 

Move Kauhava (Kauhavan naisvoimistelijat) on vuonna 1929 perustettu voimisteluseura, joka on 90 vuoden ajan viikottain tarjonnut monenlaista liikuntaa kaikenikäisille liikkujille, erityisesti lapsille.

 

Toimintamme perusaatteena on tarjota monipuolisesti erilaista liikuntaa kaikenikäisille harrastajille matalin hinnoin. Toimintaa johtaa seuran vapaaehtoisista koostuva johtokunta, mutta seuran sydän ja sielu löytyvät ohjaajista ja jäsenistä. Jokainen toimintavuosi rakentuu vapaaehtoisten ohjaajien mielenkiinnon ja lajitaustan mukaan. Seura ylläpitää ohjaajien osaamista tarjoamalla Voimisteluliiton koulutuksia.

 

Seuramme kuuluu Voimisteluliiton jäsenseuroihin ja näin ollen olemme valtakunnallisella tasolla mukana kansanterveyttä edistävässä työssä – liikunta on hyväksi keholle ja mielelle! Pääpainonamme ovat lapset, sillä he ovat tulevaisuuden liikkuvat aikuiset. Harrasteliikuntaa tarjoavana tahona pyrimme edistämään ajatusta elämäntapaliikunnasta uusia kokemuksia ja onnistumisia tarjoamalla. Viime vuosina olemme tarjonneet esimerkiksi perheliikuntaa, joka osoittanut, että kysyntää perheen yhteiselle liikunnalle on ja näin lapsi pääsee oman tutun aikuisen kanssa tutustumaan liikunnan monipuolisuutteen ja näkee mallin liikkuvasta aikuisesta.

 

Satojen jäsenien seurassa on aina tilaa uusille jäsenille, ohjaajille sekä seuratoimijoille! Jos seuratyö liikunnan parissa kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

Liikunnallisin terveisin,

Laura

 

 

Uusi pj (syyskokous 2014)

 

Puheenjohtaja pähkinänkuoressa

 

Nimi: Laura Honkola

Ikä: 34 vuotta

Perhe: minä ja kaksi poikalasta

Ammatti: viittomakielen tulkki, viittomakommunikaatio-opettaja

Harrastukset: säännöllisen epäsäännöllisesti kaikkea - seuratyö, crossfit, kuntosali, kävelylenkit, käsityöt...

Seurahistoria: jumppaaja vuodesta 1987 alkaen, 2000-luvun alun opiskelu- ja perhekiireiden jälkeen paluu vuonna 2013 jumppariksi, perheliikuntaohjaaja 2014-2018, seuran puheenjohtaja vuodesta 2015 alkaen