Tervehdys kaikki liikunnan ystävät!

Move Kauhavan toimintaperiaatteena on tarjota viikottain liikuntaa kaiken ikäisille harrastajille. Seurassamme on jäseniä aina taaperoista kiltalaisiin ja otamme mielellämme uusia jäseniä joukkoomme.

Toimintamme muodostuu kausittain sen mukaan, kuinka paljon käytössä on vapaaehtoisia ohjaajia, mihin kullakin heistä on koulutusta ja mihin heidän kiinnostustuksensa kohdistuu. Pyrimme kuitenkin aina siihen, että kaiken ikäisille lapsille olisi tarjolla jumppaa, sekä näille ryhmille innostuneet ohjaajat.

Voimisteluliiton seuroissa tehdään laajaa kansanterveystyötä ja pyritään ylläpitämään sekä kehon että mielen virkeyttä. Kaikki liikunta ja erityisesti voimistelu eri muodoissaan tukee terveyttämme.

Viime aikoina on tullut monissa yhteyksissä esille laajaa huolestumista siitä, kuinka pieni osa lapsista ja nuorista harrastaa liikuntaa. Tämä näkyy jo lasten fyysisten vaivojen lisääntymisenä. Koska koululiikuntatunteja on jatkuvasti vähennetty, olisi tärkeää, että vanhemmat ohjaisivat lapsensa vapaaehtoisen liikunnan pariin. Vielä parempi tietysti olisi, jos vanhemmatkin aktivoituisivat mukaan jumppaajiksi ja ohjaajiksi ja näyttäisivät siten hyvää esimerkkiä.

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!

 

Perheliikuntalaisten vappunaamiaiset