Ilmoitamme ajankohtaisista tapahtumista paikallislehdissä, nettisivuillamme sekä facebook-profiilissa.

 

Ilmoittautuminen kevään ryhmiin on käynnissä. Katso allaolevan linkin kautta, missä ryhmissämme on vielä tilaa ja ilmoittaudu :-) Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät alempaa sivulta.

Aloitamme kevätkauden maanantaina 8.1.2018

 

https://www.jasentieto.fi/public/PublicGroups.aspx?sid=114 

 

 


Hei naiset!

Move Kauhava osallistuu ensi kesän Turun Gymnaestrada-tapahtuman naisten kenttänäytösohjelmaan "Elämän voima" :-)

Vielä on mahdollista lähteä mukaan! Harjoittelu on tarkoitus aloittaa tammikuussa, mutta marraskuulla tehdään asutilaus ja kerätään alustavat ilmoittautumiset. Lopullinen sitova ilmoittautuminen tehdään 31.1.2018.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Seuraa ilmoitteluamme Gymnaestradaan liittyen!

Lue lisää tapahtumasta: www.gymnaestrada.fi

 


MOVEN JUMPPIIN ILMOITTAUTUMINEN

Oheisesta linkistä näet jumppatarjontamme ja pääset kirjautumaan Hoika-jäsentietorekisteriin: https://www.jasentieto.fi/public/PublicGroups.aspx?sid=114 

Sieltä voit ilmoittautua ryhmiin. Tuntitarjonnan näet myös tämän sivun alaosasta. Jäsenrekisteri-palveluun on rekisteröidyttävä ennen kuin voi ilmoittautua.

Rekisteröitymisen voi tehdä jo ennen ilmoittautumisajan alkamista. Ilmoittautuminen alkaa sunnuntaina 27.8.2017 klo 9.00.

Huomaathan, että mikäli sinä tai lapsesi olette aikaisempina vuosina olleet Moven jumpissa, ovat tietonne jo kirjattuna Jäsenrekisteriin. Siinä tapauksessa voit edetä suoraan sisäänkirjautumiseen. Mikäli olet unohtanut salasanan, klikkaa kohtaa Unohditko salasanan? Kirjoita sähköpostiosoitteesi ruudulle ilmestyvään kenttään ja ohjelma lähettää sähköpostiisi salasanan (sähköpostiosoitteen on oltava sama, minkä olet antanut aiemmin ilmoittautumisen yhteydessä). Huom! Jos perheestänne on useampia aikaisempia harrastajia, jokaiselle henkilölle tulee sähköpostiin oma salasana. Kirjaudu kuitenkin huoltajan sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjiksesi.

Kun aikuinen on ensin rekisteröitynyt ja kirjautunut itse Jäsenrekisteri-palveluun, on alaikäiset lapset lisättävä alikäyttäjiksi. Tästä ohjeistusta alla. Vasta kun lapsesi on lisätty alikäyttäjiksesi, voit ilmoittaa heidät ryhmiin.

 
Mikäli ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä seuran jäsenrekisterivastaavaan: Piia Pajuvirta p. 050-409 8335, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

1. REKISTERÖITYMINEN

Ilmoittautuminen aloitetaan Nepton Jäsentieto-ohjelmaan rekisteröitymällä.

Alla olevasta taulukosta näet Moven tulevan kauden jumpat ja voit ilmoittautua niihin. Huomaa ryhmien ikärajat.

Aikuisen huoltajan tulee rekisteröityä ensin itse ja lisätä sen jälkeen alle 18-vuotiaat lapset alikäyttäjikseen:

- Valitse ensin "rekisteröityminen" ja täydennä omat tietosi. Rekisteröitymisen jälkeen näet ruudulla käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi myös ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 

Huomaathan, että mikäli sinä tai lapsesi olette jo aiemmin olleet mukana Moven jumpissa, ovat tietonne jo kirjattuna Jäsenrekisteriin. Siinä tapauksessa älä rekisteröidy uudelleen, vaan etene suoraan sisäänkirjautumiseen. Mikäli olet unohtanut salasanasi, klikkaa kohtaa Unohditko salasanan? Kirjoita sähköpostiosoitteesi ruudulle ilmestyvään kenttään ja ohjelma lähettää sähköpostiisi salasanan.

Huom! Jos perheestänne on useampia aikaisempia harrastajia, jokaiselle henkilölle tulee sähköpostiin oma salasana. Kirjaudu kuitenkin huoltajan sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja lisää sitten lapsesi alikäyttäjiksesi.

 

- Sisäänkirjaudu ohjelmaan saamillasi tunnuksilla ja lisää kohdasta "Omat tiedot" lapsesi alaisuuteesi eli alikäyttäjiksesi. Huoltajan tietojen vieressä on teksti "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti", josta avautuu uusi lomake lapsen tiedoille, täytä ja MUISTA TALLENTAA. Anna lapsesi sähköpostiosoitteeksi oma sähköpostiosoitteesi.

Ohjelmaan rekisteröidytään vain kerran. Jos olet rekisteröitynyt jäseneksi ja unohtanut käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, älä rekisteröidy uudelleen vaan valitse sisäänkirjautuminen -sivulta: "Unohditko salasanan?"

Jos tietosi muuttuvat (varsinkin sähköpostiosoite tai puhelinnumero), muista päivittää ne myös Jäsentieto -rekisteriin. Näitä tietoja käytetään seuran ja jumpparyhmien tiedottamisessa.

 

2. ILMOITTAUTUMINEN

- Sisäänkirjaudu saamillasi tunnuksilla (sähköpostiosoite + salasana)

- Etene kohdasta "ilmoittautuminen" (ilmoittautuminen alkaa su 27.8. klo 9.00)

- Mikäli olet rekisteröinyt alaisuuteesi alikäyttäjiä, valitse ilmoitettavan lapsen nimi valikosta ennen liikuntaryhmän valintaa. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

Kun ryhmä on valittu, ohjelma kysyy maksuvaihtoehtoa. Voit valita joko koko vuoden tai vain yhden kauden (syys- tai kevätkausi). Koko vuoden maksaminen kerralla tulee hieman halvemmaksi.

Seuraavaksi klikataan kohtaa Vaihe 2: Maksujen hyväksyminen. Tässä näet jumppamaksun sekä jäsenmaksun suuruuden.

Klikkaa alhaalta kohtaa Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tulostus ja maksu.

Ilmoittautuminen on nyt suoritettu. Saat ilmoittautumisesta sähköpostiisi viestin, että ilmoittautuminen on onnistunut ja lisäksi laskun. Voit maksaa tuon laskun nettipankin kautta tai ottaa laskun mukaasi jumppaan ja suorittaa maksun käteisellä tai liikuntaseteleillä ohjaajalle. Mikäli maksat laskut nettipankissa, tulosta mukaasi kuitti maksusta jumppaan ja näytä sitä ohjaajalle. MUISTA MAKSAA JÄSEN- JA JUMPPAMAKSUT AJOISSA JA/TAI NÄYTTÄÄ KUITTI OHJAAJALLE JUMPASSA!

 

Perheliikuntaan ilmoittautuminen

Perheliikuntaan ilmoitetaan jäsenrekisteripalvelun kautta vain lapsi. Aikuisen tiedot kirjataan lisätietoihin lapsen tietoihin. Perheliikunnan maksu ei tulostu laskulle oikein (aikuisen jäsenmaksu 10 € puuttuu), joten perheliikuntalaiset maksavat ohjaajille käteisellä tai liikuntaseteleillä jumpassa. Voit maksaa myös nettipankissa, mutta lisää silloin summaan aikuisen jäsenmaksu 10 euroa.

Maksu on valittu jumppamaksu (25e tai 40e) ja lisäksi sekä aikuisen että lapsen jäsenmaksut (5e + 10e). Jos siis ilmoittaudut koko vuodeksi perheliikuntaan lapsesi kanssa, on maksu yhteensä 55 euroa.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Jos ryhmään on mahdollista jäädä varasijalle ryhmän ollessa täynnä, seura ilmoittaa vapautuneesta paikasta.

Voit käydä tutustumassa jumppiin kerran maksutta, mutta huomaa, että ilmoittautuminen on tehtävä joka tapauksessa. Maksettuja jäsen- ja jumppamaksuja ei palauteta, jos henkilö eroaa ryhmästä kesken kauden.